L’ESPAI DE MIGDIA

 

L’ espai de migdia és un moment educatiu important dins de la jornada escolar, no només perquè ocupa una àmplia franja de temps, sinó també per la importància dels aspectes educatius que s’hi treballen, com l’alimentació saludable, els hàbits a taula, els valors i convivència i el lleure.

Oferim espais de lleure com l’aula tranquil·la per jocs de taula, lectura i estudi, les pistes esportives per diverses propostes de lliga i altres espais per restar-hi conversant, jugant al ping-pong o altres jocs variats.

Disposem d’un pla de convivència amb consignes pel bon funcionament i ambient de l’espai. Gràcies a la vostra implicació com a famílies, hem aconseguit un espai distès, de companyerisme i agradable per a tots els infants i joves.

També hem fet partícips als infants en el coneixement de l’elaboració dels menús, regits per la guia d’alimentació saludable en etapa escolar (en el web del departament), per tal d’entendre els nostres menús i la importància de seguir-la, tot convidant-los a proposar diversos plats.

A l’espai de migdia,  L’AFA i el centre treballem plegats per oferir un òptim servei de menjador als vostres fills i filles. Aquest curs introduïm l’Aplicació de l’espai de migdia IARA CAMPOS ESTELA per fer una gestió més fàcil, àgil i còmoda.

iara CAMPOS ESTELA

  • Assistència dels vostres infants

  • Notificació de faltes d’assistència

  • Consulta del menú

  • Consulta i pagament de rebuts

  • Comunicació a través de missatgeria

  • Consulta dels informes de valoració dels vostres infants

  • Altres informacions d’interès

IMPORTANT

TOTS els usuaris i usuàries de menjador han de fer ús de l’App, tant fixes com esporàdics o de qualsevol condició. Us adjuntem la informació necessària per descarregar l’App i poder-vos donar d’alta fins el 2 d’agost.

El servei de menjador començarà el 10 de setembre (només per 2n, 3r i 4t d’ESO) i a partir del 12 de setembre per tots (també per 1r d’ESO i Batxillerat). L’11 de setembre és festiu.

Per qualsevol consulta us podeu dirigir a app@camposestela.com , amb còpia ampajoanbrossa@hotmail.com  amb el concepte APP JOAN BROSSA

Atenció al públic

De dilluns a divendres, de 9:00 a 13:00 h.

Direcció

Av. Mare de Déu de Montserrat, 78
08024, Barcelona

Email

ampajoanbrossa@hotmail.com

Telèfon

Tel. 93 513 38 54